Synopet | Hond Cani-Syn 200 ml

Vorige Artikel 2 van 7 Volgende
€ 49,95 (inclusief btw)

Synopet Hond Cani-Syn is een vloeibare aanvullende diervoeding die bijdraagt aan soepele gewrichten bij uw hond. Synopet Hond bestaat voor 100% uit natuurlijke producten zoals zwarte bes-blad en de groenlipmossel. De voeding van Synopet bevat onder andere Vitamine C, wat helpt om het kraakbeen van uw hond gezond te houden. Hierdoor blijft uw hond zich goed voelen tijdens het bewegen en voorkomt u gewrichtsproblemen. De vloeistof is niet geschikt voor honden die gevoelig zijn voor een van de bestanddelen, daarnaast mag Synopet niet gevoerd worden aan drachtige teven. U dient de vloeistof koel en droog buiten het bereik van kinderen te bewaren. Na openen is Synopet 45 dagen houdbaar. Raadpleeg de bijsluiter voor gebruik en neem bij twijfel contact op met uw dierenarts.

Synopet Hond is een vloeibaar product, waardoor het gemakkelijk toe te dienen is. Daarnaast is dit gunstig voor de opname van de ingrediënten in het lichaam van uw hond. Vloeibare producten worden over het algemeen beter opgenomen in het verteringssysteem vergeleken met bijvoorbeeld pillen, brokken of poeders. U kunt Synopet Hond gemakkelijk toedienen door het te mengen met de reguliere voeding van uw hond. Voordat u Synopet door het voedsel mengt is het wel belangrijk om de vloeistof goed te schudden. Een kuur met Synopet bestaat standaard uit 40 dagen. Bij honden tot 10 kg is een kuur van 25 dagen voldoende. In uitzonderlijke gevallen mag de aanbevolen dosering gedurende 10 dagen worden verdubbeld. Één of twee kuren per jaar met Synopet zijn doorgaans voldoende om de gewrichten van uw hond gezond te houden. Aangezien Synopet een natuurlijk product is, mag de vloeistof ook doorlopend aan uw hond worden gegeven, dit is niet schadelijk voor de gezondheid van uw huisdier.

De hoeveelheid Synopet die uw hond dagelijks mag ontvangen is afhankelijk van het gewicht van uw hond. Bij de flacon ontvangt u een handig doseerspuitje zodat u precies de juiste hoeveelheid voor uw hond kunt afmeten. In de tabel ziet u wat de aanbevolen hoeveelheid Synopet Hond is voor uw viervoeter:

Hond < 10kg - 3ml per dag
Hond < 30kg - 5ml per dag
Hond < 45kg - 7,5ml per dag
Hond > 45kg - 10ml per dag

 

© 2014 - 2022 Welkom bij I Love-Dogs! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel