Carnibest lam/rijst 1000gr

Vorige Artikel 10 van 13 Volgende
€ 7,20 (inclusief btw)

Boven de €45 bezorgen wij gratis in Duin en Bollenstreek
(We versturen diepvriesvoer niet per post, omdat we niet kunnen garanderen dat het bevroren aankomt)

Bevat: vers lamsvlees, vers kippenvlees, rijst, verse fijngemalen groenten,koudgeperste zonnebloem- en lijnzaadolie, vitaminen en mineralen.

Eiwit12% Vocht62%
Vet14% Calcium0,48%
As3% Fosfor0,43%
Celstof1% 

Gebruikstips:

Indien uw hond gedurende zijn leven voornamelijk droogvoer heeft gegeten, begin dan langzaam over te schakelen op Carnibest. De Light voeding is hiervoor het meest geschikt. Meng gedurende een week deze voeding met het huidige voer van uw hond, begin met 2 eetlepels per voeding en verhoog dit langzaam. Op deze manier kunnen maag- en darmen aan vers voedsel wennen.

Het kan in deze fase geen kwaad, en is in sommige gevallen zelfs aan te bevelen, om het voer even in de magnetron te zetten alvorens uw huisdier het voorgeschoteld krijgt.

Carnibest dient u te allen tijde te laten ontdooien én te bewaren in de koelkast, in een plastic bak (tevens verkrijgbaar bij Carnibest). Liever na de omschakeling van droog naar versvoer niet meer in de magnetron zetten, hierdoor kunnen vitaminen en mineralen verloren gaan. Geef het voer altijd op kamertemperatuur. De verpakking is eenvoudig en milieuvriendelijk. U kunt het beste als het voer ontdooit is, de verpakking over de lengte opensnijden en het voer in een plastic bak bewaren. Carnibest is in de koeling 2 dagen houdbaar, nadat het eenmaal ontdooit is. Carnibest niet opnieuw invriezen als het ontdooit geweest is. Geen vitaminen en mineralen toevoegen.

Overige informatie:

Een volwassen hond heeft van alle Carnibest voedingen tussen de 20 en 25 gram voer, per kilogram

lichaamsgewicht, per dag nodig. Volwassen honden, afhankelijk van de grootte en het gestel, 1 tot

maximaal 3 maaltijden per dag voeren. Pups en jonge honden, drachtige en zogende honden hebben van alle voeders tussen de 40 en 50 gram voer, per kilogram lichaamsgewicht, per dag nodig. Pups 4 tot 5 maaltijden per dag voeren. Jonge, drachtige en zogende honden 3 maaltijden per dag voeren.

 

Tijdens de omschakeling van het huidige voer naar Carnibest is het beslist niet bezwaarlijk dat u uw hond Light voert. Indien u uw huisdier ook brokken wilt blijven voeren, verdeel de brokken- en versvoerdagen dan. Geef bijvoorbeeld 3 dagen brokken en dan 4 dagen Carnibest. Honden die alleen maar brokken krijgen zijn gebaat bij minimaal 2 vers vleesdagen per week.

 

Openingtijden

Maandag: Gesloten 
Dinsdag: 13:00-17:30
Woensdag: 13:00-17:30
Donderdag: Gesloten
Vrijdag: 13:00-17:30
Zaterdag: 10:00-16:00
Zondag: Gesloten

Contact

Adres:
Prins Bernhardstraat 65
2202 LG  Noordwijk
Nederland

Tel.nr: +31 (0)624319521
E-mail: info@ilove-dogs.nl

KvK-nr.: 54918502
BTW-nr.: NL.1835.76.858.B01

In de winkel hebben wij meer artikelen dan in de webshop!

Lees verder >>

© 2014 - 2022 Welkom bij I Love-Dogs! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel